Sem specializantka transakcijsko analitične psihoterapije in univerzitetna diplomirana politologinja iz mednarodnih odnosov. Odnosi so področje, ki me je zanimalo od nekdaj. Svoje visokošolsko izobraževanje in poslovno pot sem sicer začela na področju mednarodnih odnosov, zasebno pa so me vedno privlačili medosebni. Prav slednji so botrovali temu, da v zadnjih nekaj letih še posebej intenzivno raziskujem najpomembnejši odnos od vseh, tj. odnos do sebe. Ta je tisti, ki najpomembneje oblikuje moj svet in vse ostale odnose v njem. Sem namreč tudi mama, izvenzakonska partnerka, sestra, hči, prijateljica in še kaj.

Verjamem, da se moč, ki jo odrasli potrebujemo, skriva v nas samih, zato želim s svojim delom pri njenem raziskovanju podpreti ljudi, ki so zaradi različnih življenjskih okoliščin izgubili stik s svojo notranjo močjo. Posebej blizu so mi področje depresije, brezvoljnosti, potrtosti, tesnobe, obporodne stiske ipd.

Več o psihoterapiji in mojih storitvah si lahko preberete na spletni strani NORSU, psihoterapija & svetovanje (link: www.norsu.si )