Katja Z. Istenič je psihologinja in terapevtka, ki preko terapevtske pomoči Hočem več nudi individualno in partnersko terapijo. Vodi tudi skupino za samopodobo, kjer udeležence nauči, kako v mislih in dejanjih do sebe postati prijazni in ljubeči, kako se osvoboditi nezdravih občutkov krivde ter kako prijazno in odločno reči ne. Organizira tudi delavnico ‘Kako ukrotiti svojo jezo’, kjer razkriva najpogostejši mit o jezi, udeležence nauči praktično uporabljati eno najbolj učinkovitih tehnik za upravljanje z jezo ter jih nauči 4 trike za konstruktivno reševanje konfliktov.

Redno vodi tudi delavnico ‘Poln krožnik, a prazno srce?’, kjer razkriva 5 glavnih razlik med čustveno in dejansko lakoto. Udeležence nauči, kako se čustveni lakoti učinkovito upreti in jih nauči praktično stretegijo, s katero v hrani še bolj uživajo.

Pri svojem delu uporablja zlasti transakcijsko analizo, vedenjsko kognitivno terapijo, pozitivno psihoterapijo in nevrolingvistično programiranje. Njena glavna načela pri delu so usmerjenost v konkretne rešitve, pozitivnost, strokovnost, sodobni pristopi in učinkovitost.

Več o njenem delu si lahko preberete na www.hocem-vec.com
Povezava na FB stran Hočem več: https://www.facebook.com/HocemVec/